Harry Potter hayranları buraya !!!
+4
mamikas
nazz
kyoshı
elf8
8 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Harry Potter hayranları buraya !!!
ben harry potter ın hiçbir filmini kaçırmadım hatta sinemada defalarca izledim ve cd lerini felanda aldım. eğer sende bir harry potter hayranıysan burda birleşim. yada filimden bir kişiyi çok seviyorsan burada buluşalım. mesela ben diziden en çok Daniel radcliffe(harry potter)yi seviyorum.ilk filmi çıktığında ben 7 yaşındaydım. o zamandan beri en büyük hayranlarındanım
filimlerinin afişleri :
filim hakkında genel bir tanıtım :
Harry Potter, 31 Temmuz 1980 tarihinde Godric's Hollow, İngiltere'de doğmuştur. James ve Lily Potter'ın tek oğludur. Henüz 1 yaşında bir bebekken, karanlık büyücü Lord Voldemort, annesini ve babasını öldürmüş, Godric's Hollow'daki evlerini yıkmıştır. Lord Voldemort, - büyücü dünyasında Karanlık Lord'un adı anılmak istenmediği için ve kendisinden "Kim Olduğunu Bilirsin " diye bahsedilmektedir - önce Harry'nin babası James Potter'ı öldürmüştür. Karanlık Lord, Harry'nin babasına yaptığı gibi annesini acımasızca öldürmemiştir, onu öldürmemek için onunla konuşmuştur. Lily Potter Harry'yi koruyabilmek için kendisini feda etmiş ve Harry'yi sevgi ile yapılan eski bir büyüyle koruma altına almıştır. Annesinin Harry'ye yaptığı koruma büyüsü sayesinde, Lord Voldemort güçlerinin büyük bir kısmını yitirmiş ve büyücülük dünyasındaki korkulan ününü ve bedenini kaybetmiştir. Bazı sihirli güçlerini istemeden de olsa Harry'ye aktarmıştır (çataldili konuşabilmesi gibi). Bu olaydan sonra Harry tüm büyücü dünyası tarafından tanınmıştır. Çünkü kendisi ölümcül lanet "Avada Kedavra"dan sağ kurtulan tek insandır ve Karanlık Lord'un düşüşüne neden olmuştur. Bu olaydan Harry'e kalan, alnındaki yıldırım şeklindeki yara izidir. Bu sebeple "Sağ Kalan Çocuk" olarak da anılmaktadır.Bu yara izi Harry ve Voldemort arasında bir bağ oluşturmuştur.Harry onun sinirli veya çok mutlu anlarında beynine girebilmekte,böylece planlarını anlayabilmektedir.
Oyunculardan resimler :
daniel radcliffe(harry potter):
https://2img.net/h/i50.photobucket.com/albums/f311/Make-Believe/Daniel%20Radcliffe/candid_dan_2005_12.jpg
emma watson(hermione granger):
http://gracemagazine.files.wordpress.com/2008/04/emma-watson-hermionegranger.jpg
rupert grint(ron weasley):
http://medias.ados.fr/people/3/2/3247/Rupert-Grint/photos/73775-rupert-grint-ron-weasley.jpg
Kısa bir haber :
Harry Potter and the Half Blood Prince bu yıl kasım ayında sinemalarda olması bekleniyordu ancak prodüktörlerin söylediğine göre film ancak 17 eylül 2009’da sinemalarda olabilecek.Warner Bros Hollywood yazarlarının grev yapmaları nedeniyle yaz için hazırlanan filmler zamanında gösterime giremediğini açıkladı.
Potter hayranlarının heyecanları 2 hafta önce gösterilen 6. Filmin fragmanından sonra daha da arttı.Filmin gecikmesinin ardından Warner Bros’un yaptığı açıklamaya göre Potter’ın final filmi belirtilen zamanda gösterimde olacak
Stüdyo sorumlusu Jeff Robinov filmin ikiye bölünmesinde ve gösterim tarihinde bir değişiklik olmayacağını Harry Potter and the Deathly Hallows’un bu gecikmeden etkilenmeyeceğini Potter hayranlarının 6. Film ile son filmin ilk bölümü arasındaki zaman farkının kısalmasına sevineceğini açıkladı.
hayranlara kötü bir haber :
Harry Potter'ın amansız hastalığı, Daniel Radcliffe yakalandığı hastalık nedeniyle ayakkabılarını bağlamakta bile zorlandığını söyledi.
İzlenme rekorları kıran Harry Potter filminin başrol oyuncusu Daniel Radcliffe, dyspraxia (hareket planlama bozukluğu) hastası olduğunu açıkladı. Hollywood'un en çok kazanan genç oyuncular listesinde ilk sıralarda yer alan Radcliffe yaptığı açıklamada, zaman zaman ayakkabısını bile bağlayamadığını söyledi. Beyninin "amaçlı hareketleri kontrol etmesinde bozukluk" olduğunu söyleyen Radcliffe, hastalığa yakalanmasının bir nedeni olmadığını, herkesin bu hastalığa yakalanma ihtimali olduğunu dile getirdi. Genç oyuncu hastalığın, insanın öğrenme yetisini de etkilediğini, yazı yazamadığını ve bu yüzden okul notlarının son dönemde çok kötü olduğunu belirtti. Radcliffe, "Okulum, notlarım çöplüğe döndü" diye konuştu.
"NEDEN BEN DİYE SORDUM"
Genç oyuncunun, hastalığının ilerlemesi durumunda yürümekte bile zorlanması söz konusu. Hareketlerini planlamada çok zorlandığını söyleyen Radcliffe "Hastalığımı ilk öğrendiğimde 'neden ben' diye sormadan edemedim" dedi. Oyuncunun sözcüsü ise "Çok zor bir dönem geçiriyor. Ancak şu anda hastalığın ilk aşamasında" diye konuştu.
filimlerinin afişleri :
filim hakkında genel bir tanıtım :
Harry Potter, 31 Temmuz 1980 tarihinde Godric's Hollow, İngiltere'de doğmuştur. James ve Lily Potter'ın tek oğludur. Henüz 1 yaşında bir bebekken, karanlık büyücü Lord Voldemort, annesini ve babasını öldürmüş, Godric's Hollow'daki evlerini yıkmıştır. Lord Voldemort, - büyücü dünyasında Karanlık Lord'un adı anılmak istenmediği için ve kendisinden "Kim Olduğunu Bilirsin " diye bahsedilmektedir - önce Harry'nin babası James Potter'ı öldürmüştür. Karanlık Lord, Harry'nin babasına yaptığı gibi annesini acımasızca öldürmemiştir, onu öldürmemek için onunla konuşmuştur. Lily Potter Harry'yi koruyabilmek için kendisini feda etmiş ve Harry'yi sevgi ile yapılan eski bir büyüyle koruma altına almıştır. Annesinin Harry'ye yaptığı koruma büyüsü sayesinde, Lord Voldemort güçlerinin büyük bir kısmını yitirmiş ve büyücülük dünyasındaki korkulan ününü ve bedenini kaybetmiştir. Bazı sihirli güçlerini istemeden de olsa Harry'ye aktarmıştır (çataldili konuşabilmesi gibi). Bu olaydan sonra Harry tüm büyücü dünyası tarafından tanınmıştır. Çünkü kendisi ölümcül lanet "Avada Kedavra"dan sağ kurtulan tek insandır ve Karanlık Lord'un düşüşüne neden olmuştur. Bu olaydan Harry'e kalan, alnındaki yıldırım şeklindeki yara izidir. Bu sebeple "Sağ Kalan Çocuk" olarak da anılmaktadır.Bu yara izi Harry ve Voldemort arasında bir bağ oluşturmuştur.Harry onun sinirli veya çok mutlu anlarında beynine girebilmekte,böylece planlarını anlayabilmektedir.
Oyunculardan resimler :
daniel radcliffe(harry potter):
https://2img.net/h/i50.photobucket.com/albums/f311/Make-Believe/Daniel%20Radcliffe/candid_dan_2005_12.jpg
emma watson(hermione granger):
http://gracemagazine.files.wordpress.com/2008/04/emma-watson-hermionegranger.jpg
rupert grint(ron weasley):
http://medias.ados.fr/people/3/2/3247/Rupert-Grint/photos/73775-rupert-grint-ron-weasley.jpg
Kısa bir haber :
Harry Potter and the Half Blood Prince bu yıl kasım ayında sinemalarda olması bekleniyordu ancak prodüktörlerin söylediğine göre film ancak 17 eylül 2009’da sinemalarda olabilecek.Warner Bros Hollywood yazarlarının grev yapmaları nedeniyle yaz için hazırlanan filmler zamanında gösterime giremediğini açıkladı.
Potter hayranlarının heyecanları 2 hafta önce gösterilen 6. Filmin fragmanından sonra daha da arttı.Filmin gecikmesinin ardından Warner Bros’un yaptığı açıklamaya göre Potter’ın final filmi belirtilen zamanda gösterimde olacak
Stüdyo sorumlusu Jeff Robinov filmin ikiye bölünmesinde ve gösterim tarihinde bir değişiklik olmayacağını Harry Potter and the Deathly Hallows’un bu gecikmeden etkilenmeyeceğini Potter hayranlarının 6. Film ile son filmin ilk bölümü arasındaki zaman farkının kısalmasına sevineceğini açıkladı.
hayranlara kötü bir haber :
Harry Potter'ın amansız hastalığı, Daniel Radcliffe yakalandığı hastalık nedeniyle ayakkabılarını bağlamakta bile zorlandığını söyledi.
İzlenme rekorları kıran Harry Potter filminin başrol oyuncusu Daniel Radcliffe, dyspraxia (hareket planlama bozukluğu) hastası olduğunu açıkladı. Hollywood'un en çok kazanan genç oyuncular listesinde ilk sıralarda yer alan Radcliffe yaptığı açıklamada, zaman zaman ayakkabısını bile bağlayamadığını söyledi. Beyninin "amaçlı hareketleri kontrol etmesinde bozukluk" olduğunu söyleyen Radcliffe, hastalığa yakalanmasının bir nedeni olmadığını, herkesin bu hastalığa yakalanma ihtimali olduğunu dile getirdi. Genç oyuncu hastalığın, insanın öğrenme yetisini de etkilediğini, yazı yazamadığını ve bu yüzden okul notlarının son dönemde çok kötü olduğunu belirtti. Radcliffe, "Okulum, notlarım çöplüğe döndü" diye konuştu.
"NEDEN BEN DİYE SORDUM"
Genç oyuncunun, hastalığının ilerlemesi durumunda yürümekte bile zorlanması söz konusu. Hareketlerini planlamada çok zorlandığını söyleyen Radcliffe "Hastalığımı ilk öğrendiğimde 'neden ben' diye sormadan edemedim" dedi. Oyuncunun sözcüsü ise "Çok zor bir dönem geçiriyor. Ancak şu anda hastalığın ilk aşamasında" diye konuştu.
Geri: Harry Potter hayranları buraya !!!
bende 7 yaşında ilk filmini sinemada seyretmeye gitmiştim gerçekten o andan beri bayıldım çok sürükleyici ve en sevdiğim bölümü HARRY POOTER VE ATEŞ KADEHİ.o bölümü sevmemin nedeni de o seride bir yarışma vardı.o yarışmada çok çekişmeliydi ve yarışlar çok süperdi.en sonlarına doğru labirent yarışında harry'nın o kel adamla(adını unuttum) savaştığı sahne süperdi.
kyoshı- Süper Üye
-
İş/Hobiler : nick izlemek pc bakmak
Lakap : mike
Üye no : 18
Takımınız :
İsim İşletim Sistemi :
Müzik türü :
o kel adamın adı lord voldemort . bende en çok o bölümünü seviyorum harry potter
hep unutuyorum o adamın ismini.yani o ölümü izleyen herkes hastası olur harry potter'ın
kyoshı- Süper Üye
-
Takımınız :
İsim İşletim Sistemi :
Müzik türü :
ben ta ilk bölümden beri hastayım o bölümü izleyince iyice bağlandım
bend eonu diyorum ben başındna beri hayranıyım zaten yoksa hiç kaçırmadan her bölümünü sinemadan izlemezdim
kyoshı- Süper Üye
-
Takımınız :
İsim İşletim Sistemi :
Müzik türü :
bende izledim hemde defalarca sinemada. ne hava atıyorsun üstelik ben çok koyu bir fanıyımdır danielin hemde harryinin. :D
ben karakterlerin değil filmin koyu bir fanıyım
ayrıca havada atmıyorum
ayrıca havada atmıyorum
kyoshı- Süper Üye
-
Takımınız :
İsim İşletim Sistemi :
Müzik türü :
her neyse konudan sapmalım. hayranlar buraya ama sanırım pek hayran yok bu sitede. bir bilgi bulursan kyoshi paylaş
Yeni Harry Pooter veMelez Prens Filmi 17 Temmuz 2009’da ABD ve birçok ülkede aynı anda gösterime girecek.
buyrun buda yeni filmin fragmanıdır...
http://www.ntvmsnbc.com/modules/habervideo/video.asp?CatID=12&cbVideo=6232&cbQuality=1
buyrun buda yeni filmin fragmanıdır...
http://www.ntvmsnbc.com/modules/habervideo/video.asp?CatID=12&cbVideo=6232&cbQuality=1
kyoshı- Süper Üye
-
Takımınız :
İsim İşletim Sistemi :
Müzik türü :
Bende HARRY POTTER' a BAYILIYORUM bende ilk filmini 7 yasinda izlemistim Bence HARRY POTTER SUPER Melez Prensi heyecanla bekliyorum cunku bu bolumde cok onemli olaylar olacak
nazz- İyi Üye
-
İş/Hobiler : avatar izlemek
Lakap : utangac
Üye no : 46
İsim İşletim Sistemi :
Ben Harry, Hermione, Ron ve Ginny faniyim
nazz- İyi Üye
-
İsim İşletim Sistemi :
yevet hayranlar 3 oldu. artıyoruz ya teşekkürler paylaşım için kyoshi normalde melez prens kasımda giriyordu vizyona sonra aralığa alında en sonunda 2009 a. çok uzattılar bence. bende çok heyecanlanıyorum yeni film için.
nazz flood yapma tamammı cezası ban o yüzden diyorum haberin olsun
kyoshı- Süper Üye
-
Takımınız :
İsim İşletim Sistemi :
Müzik türü :
ben bir tek danielin(harry) hayranıyım ve filmin efektleri gerçekten harika
ben tum kitaplarini da okudum superdi hepsi filmde daha az bilgi var olsun yinede super kitapta hersey ayrintili bide neden film cikis tarihini ileriye aldilar yaa
Harry Potter
Harry Potter
nazz- İyi Üye
-
İsim İşletim Sistemi :
hollywodd dakiler grev yapıyormuş. he..he.. yazdım ya tanıtıma orayı oku daha ayrıntılı
evet okudum igrenc yaa bir sene daha mi bekliycez?? zaten son kitap 2 film halinde bide onlari beklicez of
nazz- İyi Üye
-
İsim İşletim Sistemi :
ama melez prens hani 2009da çıkacak ya onun için son 2 bölüm vaktinden erken vizyona girecek. buda iyi bir haber sayılır
ben ilk 3 bolume kadar hayranıydım ama butudukce sıkılmaya basladım hary potterden neden bilmem
mamikas- Administrator
-
İş/Hobiler : pc
Lakap : kepcee
Üye no : 30
Ruh Haliniz: :
İsim İşletim Sistemi :
Müzik türü :
harry büyürken bende büyüyordum onun için hiç fark etmedim ama büyüdükçe daha iyi oldu bence
bence cok sacmaladılar bolumler ilerledikce
mamikas- Administrator
-
İsim İşletim Sistemi :
Müzik türü :
arkadaşlar çok üzücü bir haber Daniel Radcliffe artık yürüyemiyecekmiş tekerlekli sandalye kullanacakmış
nazz- İyi Üye
-
İsim İşletim Sistemi :
evet malesef haberlere felan da çıktı o kadar üzüldüm ki işte buda haber inşallah iyileşir çok yakın zamanda
"NEDEN BEN DİYE SORDUM"
"NEDEN BEN DİYE SORDUM"
o hastalıın tedavisi yok diyolar ama bilmem
mamikas- Administrator
-
İsim İşletim Sistemi :
Müzik türü :
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası