Nickelodeon
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama)

2 posters

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Empty israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama)

Mesaj tarafından nurullah Ptsi Ocak 26, 2009 5:36 am

İSRAİLDEN TEŞEKKÜR
BU MESAJI 1 GÜN İÇİNDE 10 KİŞİYE GÖNDERİRSEN CENNETTE ARSANA 5 AĞAÇ DİKİLECEK GİBİ ABUK SUBUK E-POSTALARI DAĞITACAĞINIZA BU E-POSTAYI DAĞITIN..

ÖYLE E-POSTALARI DAĞITMAYANLARA SÖZÜM YOK ONLAR ZATEN EMİNİM BÜTÜN LİSTELERİNE GÖNDERECEKLERDİR...
İSRAİLDEN TEŞEKKÜR

<BLOCKQUOTE>
israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Q2so9

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Q3iz3

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Q4hn4

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Q5cr3
israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Q6fr1

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Q7ou6

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Q8fh2
israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Q9mq0

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Q9afq2

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Q9byt1
israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Q9cey4

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Q9djm7

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Q9efn9

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Q9fna9

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Q9gks7

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Q9hea0

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Q9iha8

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Q9jsi8

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Q9kne7

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Q9llz9</BLOCKQUOTE>

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) 2710a
Kefenin altındaki Filistinli bir kız çocuğu.Ölmeden önce çok güzeldi sanırım.Ama senin yaptığın gibi LOREAL kullanmadığına eminim.

BUNUN SORUMLUSU SİZSİNİZ..! HALA İSRAİL MALI MI KULLANIYORSUNUZ..? ONUN NE SUÇU VARDI?

SEN LIKIR LIKIR COCA COLA İÇERKEN İSRAİL TIKIR TIKIR ÇOCUKLARI KATLEDİYOR? BELKİ 1 COLA DAHA AZ İÇSEN 1 CAN KURTARIRSIN!

ALDIĞIN HER MARLBORO DA İSRAİLE 4 KURŞUN PARASI VERİYORSUN ONUNLA NE Mİ OLUYOR?? ŞU RESME DİKKATLİ BAKARSAN GÖRÜRSÜN....!

İşte İSRAİL ASKERLERİNİN VAHŞİ EĞLENCESİ!!!!

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) 57478

'(Ha israil ha abd birbirinin dostu) malları Müslümana HARAM'dır!!' Prof. Dr. Vehbi ZUHAYLİ

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) 60088
Görüntüyü miden kaldırıyor mu? Sen sadece izliyosun birde babasını, annesini düşün! Ama boşver senin çocugun DİSNEY'in ne oldugunu bilsin bu sana yeter!

<BLOCKQUOTE>'Ey iman edenler! Yahudileri ve Hristiyanları dost edinmeyin. Onların birbirlerinin dostlarıdırlar. İçinizden kim onları dost edinirse şüphe yok ki, o da onlardandır. Muhakkak ki Allah o zalimleri hidayete, doğru yola iletmez.' (Mâide Sûresi, 5:51)

İSRAİL MALLARINDAN SADECE BİRKAÇI

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Sss
TÜRKİYE'nin artık ABD ve İSRAİL'e ve de bilimum sömürgeci medeniyet timsali AVRUPALILARIN istediklerini yapmaya mecbur olmasını istemiyormusun!?

TÜRKİYE'nin artık MÜSLÜMAN TÜRKLERİN olmasını mı istiyosun?

PKK'ya destek veren ABD, İSRAİL ve AVRUPA ÜLKELERİNE bir ders vermek mi istiyorsun!?

AFRİKA'daki aç insanlara destek olmak mı istiyosun!?

Yıllarca sömürülmüş hala da sömürülen ÜLKELERE destek mi olmak istiyosun?

KUSURA BAKMA SEN BUNLARI İSTEMİYOSUN! YUKARIDAKİLERİN BİR MESULÜ DE SENSİN! SEN AŞAĞIDAKİ ÜRÜNLERİ KULLANDIĞIN MÜDDETÇE DE BU ADAMLAR SENİ APTAL YERİNE KOYMAYA DEVAM EDECEK VE KATLİAMLAR SÜRECEK...

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) 58filistin07
PEPSİ içerken bunu düşündügünü hiç sanmıyorum?

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) 55filistin01
Bu görüntünün nedeni içtigin her COCA COLA yudumu!!?
Ey Müslümanlar siz Amerikan ve Yahudi mallarını aldıkça bu vahşet bitmeyecektir.

UNUTMAYALIM Kİ YAHUDİ MALLARI KULLANANLAR BİZE ATILAN KURŞUNA DESTEK VERİR....
SADECE EĞLENMEK İÇİN YAŞAMAYIN ONLARIN EĞLENMEYE HAKKI YOKMUYDU?????

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Filistin
Ağlarken aç olduğuna eminim ama senin için bunun da önemi yok sen her acıktığında Mc DONALDS'dasın nasılsa. Ve hamburgerleri yerken bunları aklına bile getirmedigine eminim?

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Filistinde-israil-vahseti-007
Bu yavrunun suçu neydi acaba senin içtiğin her Coca Cola yudumu olmasın??
israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Filistin6

Evi yıkıldıgı için ağıt yakıyo sanırım. Acaba yeni eşyalarını nerden alcak? Sahi sen evinin eşyalarını CARREFOUR'dan almıştın demi?

BU ÜRÜNLERİ KULLANDIGIN MÜDDETÇE ZULÜM DEVAM EDECEK VE SENİN BUNU KINAMAYA HİÇ BİR HAKKIN OLMAYACAK!!! SAVAŞA HAYIR DEMEYE HİÇ BİR HAKKIN OLMAYACAK!!! YETER ARTIK SUÇSUZ İNSANLAR ÖLÜYE DEMEYE HİÇ BİR HAKKIN OLMAYACAK!!! ELİNDE COLA BARDAĞIYLA HABERLERİ İZLERKEN GÖRDÜKLERİNE 'BRAVO BANA..COCA COLA İÇTİM, PEPSI İÇTİM, ARIEL KULLANDIM, SABAH NESCAFEMİ İÇTİM, CARREFOUR'DAN ALISVERİŞ YAPTIM, MAGGI ÜRÜNLERİNİ SOFRAMDAN EKSİK ETMEDİM..........VS VS..VE NETİCEDE BUNLARIN OLMASINI SAĞLADIM...YAŞASIN İSRAİL...YAŞASIN ABD...YAŞASIN AVRUPA ÜLKELERİ..YAŞASIN RUS ÜRÜNLERİ......YAŞASIN EMPERYALİZM.....KAHROLSUN FİLİSTİN...KAHROLSUN LÜBNAN.....MASUM İNSANLARA ÖLÜM....' DEMEK TEK HAKKIN OLACAK....ÇÜNKÜ BUNLARIN SEBEBİ BU ÜRÜNLERE PARA ÖDEDİĞİN MÜDDETÇE SENSİN!!!!

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) 60filistin13
Bu çocukları kardeşinin yerine koyabilirmisin. Misket oynaması gerekirken tank taşlıyor. Ama sen çocuğuna yabancı marka oyuncak almaya devam et. TOYSRUS mağazalarından veya K MART tan olabilir mesela. Aklına şu gelebilir 'buda mı parayı İSRAİL'e yolluyo?'... Vergi vermesi kafi değil mi?

BUNU YAPAN TAŞERON PKK, İSRAİL VE ABD MALLARINI ALARAK ONLARA YARDIM YAP, ONLARDA TAŞERON PKK'YA YARDIM EDİP BEBEKLER ÇOCUKLAR ÖLSÜN NE KADAR BASİT DEĞİL Mİ SENİN İÇİN??????????? SENDE ELİNDE COCA COLA'YLA OLAN BİTENİ İZLE EY BASİT, SORUMSUZ VE ŞUURSUZ İNSAN!!!!!!!!!!!!!!!

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Israil7-large
BELKİ O BİR BABAYDI YAŞASAYDI AÇ COCUKLARIN KARNINI DOYURMAK İÇİN EMİN OL SENDEN ÇOK ŞEY YAPARDI AMA SENİN UMRUNDAMI SEN COLA İÇMEYE DEVAM ET...!

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) H14qn
ORADA YATAN SENİN ABLAN OLSAYDI?

EY MÜSLÜMAN...!
DEĞERİNİ BİL... KENDİNİ KÜÇÜLTME... BENİM BOYKOT ETMEMLE NE OLUR DEME SAKIN HAA......!

Ve unutma ki; BUNUN HESABINI ÖBÜR ALEMDE VERECEKSİN.

Ve unutma ki; SIRA SANA DA GELEBİLİR...

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Cokead6bf
VE COCA COLA'NIN DEĞİŞİK YAHUDİ BÖLGELERINDEKI REKLAMI: Üstteki yazının tercümesi:
(We're moving to a new location!!!= Artık yeni yerimize taşınıyoruz!!!)

Aklımızı başımıza toplayalım... Ümitsizlik etmeyelim... Umutsuzluk etmeyelim... Bizler inanan ve inançlı Müslümanlarız... çalıştıkça Allah verecek... Bizler çalışmıyoruz, gayri müslim çalışıyorda Allah ona veriyor... Uyanalım... Uyandıralım... Uyuma vakti değil...

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) CocaCola
'Bİ BENLE NE OLUR DEMEMELİ' Boykota'a katılıp kardeşlerinin yanında olmalı..İsrail'e inat... Amerika'ya inat... AB'ye inat...

Peygamber Efendimiz(s.a.v.) ne buyuruyor: 'MÜSLÜMAN KARDEŞİNİN DERDİYLE DERTLENMEYEN MÜSLÜMANLARDAN DEĞİLDİR..'
israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) 62filistin20hq7

Bu adamın yerine babanı koy. Yerde sürünürken üstü kirlenmiştir heralde ama ziyanı yok sen elbiseni

ARİEL'le yıkıyosun ondan sana ne...????????????

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Katliam_02
DANONE DANETTE DANİNO gerçekten taze sütlü tatlı mı? Belki yaşama şansı verilseydi bu çocukta yeme şansı bulurdu ama UNUTMA senin geride bıraktıgın her boş DANONE kutusu yüzünden bu çocuğa yaşam şansı tanınmadı........???????
israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) 5128839

Allah için onlara buğzetmek gerek, onlara karşı olmak, onlara muhalefet etmek gerek...

Haydi diyorum gelin el ele verelim, kardeşliğimizi bütün dünyaya gösterelim...Bugün kardeşimizin başına gelenlerin yarın bizim başımıza hemde bizim paralarımızla gelmiyeceğinin hiçbir garantisi yok..

VAR MISINIZ BOYKOT ETMEYE...

HERKESE GÖNDER

BELKİ BİR MASUMUN CANINI KURTARIRSIN
</BLOCKQUOTE>
nurullah
nurullah
Administrator
Administrator

Erkek
Ruh Haliniz: : israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Acili10
İsim İşletim Sistemi : israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Yk-xp

https://nickturkiye.forumdizini.com

israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Empty Geri: israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama)

Mesaj tarafından ZuKo Cuma Ocak 30, 2009 5:47 am

ALLAH (C.C) Filistin'in yardımcısı olsun
ZuKo
ZuKo
Administrator
Administrator

Erkek
İş/Hobiler : Nick izlemek
Lakap : patrick
Üye no : 2
Ruh Haliniz: : israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) Pusuda10
Takımınız : israilden teşekkürler(biraz geç oldu ama) 47881165ux3