+4
eminmert
kyoshı
Erolayn
aHmEtYaSiN
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Herkes bilir ama yeniler için bi kaynak olsun istedim hem tanıtım olmadan bi çizgi film tanınır mı.
\
Avatar: son hava bükücü, kurgu dolu bir dünyada geçiyor. İnsanoğluna ev sahipliği yapan bu dünyada ayrıca fantastik hayvanlar ve doğaüstü ruhlar buluyor. bu ruhlar; hava, su, toprak ve ateşten oluşuyor. aynı zamanda insanoğlu 4 ırka ayrılmıştır. hava göcebeleri, ateş ulusu, toprak krallığı, su kabilesidir. her ırkta "bükücü" adı verilen özel insanlar kendi elementlerini kontrol etme yeteneğine sahiptir. bu bükme stileri özel dövüş sanatlari ile birleşir.
\
Aang
4 doğaüstü ruhuda yönetebilen tek usta, avatardır. zamanında dünyada dengeyi sağlayan kisi, birden bire ortadan yok olur, ve ateş ulusu savaş ilan eder. kendisine karşı gelebilecek tüm kabilelere saldırıp, yokeder. Ateş Ulusu, avatarın yokluğunda tüm dünyaya tek başına hükmetmeye karar verir. tüm ulus inançlıdır ve avatarın dönüşünü bekler. Ateş Ulusu için zafere az kalmışken, su kabilesi cıvarlarında bir buz kütlesinin içinde birileri vardır. İki kardeş -katara, sokka- onu o buz kitlesinin içinden kurtarırlar. Kurtardıkları kişinin bükücü tekniğindende anlaşıldığı gibi kendisi hava bükmektedir. Ve bekleyiş sona erer. Avatar döndüğü zaman tüm kötülükleri giderip, dünyada yeniden barışı sağlayacağına inanıyorlar.
\
Şu an cnbc-e 'de oynayan "Avatar: Son Hava Bükücü" yurt dışında 3. sezonuda yarılamıştır. Dizinin senaryosu bir "Kitap Serisi" olarak yazılmıştır. Her sezon bir "Kitap" ve her bölüm bir "Kısım" olarak tanımlanır. Dizi, Nicktoons'da 6-11 yaş arası grubun dışında da çok yüksek reytinglere ulaşmıştır. 4,5 milyon izleyici, dizinin bir bölümünde topladığı en yüksek izleyici sayısıdır.
\
Avatar: son hava bükücü, kurgu dolu bir dünyada geçiyor. İnsanoğluna ev sahipliği yapan bu dünyada ayrıca fantastik hayvanlar ve doğaüstü ruhlar buluyor. bu ruhlar; hava, su, toprak ve ateşten oluşuyor. aynı zamanda insanoğlu 4 ırka ayrılmıştır. hava göcebeleri, ateş ulusu, toprak krallığı, su kabilesidir. her ırkta "bükücü" adı verilen özel insanlar kendi elementlerini kontrol etme yeteneğine sahiptir. bu bükme stileri özel dövüş sanatlari ile birleşir.
\
Aang
4 doğaüstü ruhuda yönetebilen tek usta, avatardır. zamanında dünyada dengeyi sağlayan kisi, birden bire ortadan yok olur, ve ateş ulusu savaş ilan eder. kendisine karşı gelebilecek tüm kabilelere saldırıp, yokeder. Ateş Ulusu, avatarın yokluğunda tüm dünyaya tek başına hükmetmeye karar verir. tüm ulus inançlıdır ve avatarın dönüşünü bekler. Ateş Ulusu için zafere az kalmışken, su kabilesi cıvarlarında bir buz kütlesinin içinde birileri vardır. İki kardeş -katara, sokka- onu o buz kitlesinin içinden kurtarırlar. Kurtardıkları kişinin bükücü tekniğindende anlaşıldığı gibi kendisi hava bükmektedir. Ve bekleyiş sona erer. Avatar döndüğü zaman tüm kötülükleri giderip, dünyada yeniden barışı sağlayacağına inanıyorlar.
\
Şu an cnbc-e 'de oynayan "Avatar: Son Hava Bükücü" yurt dışında 3. sezonuda yarılamıştır. Dizinin senaryosu bir "Kitap Serisi" olarak yazılmıştır. Her sezon bir "Kitap" ve her bölüm bir "Kısım" olarak tanımlanır. Dizi, Nicktoons'da 6-11 yaş arası grubun dışında da çok yüksek reytinglere ulaşmıştır. 4,5 milyon izleyici, dizinin bir bölümünde topladığı en yüksek izleyici sayısıdır.
aHmEtYaSiN- Yeni Üye
-
İş/Hobiler : Öğrenci / Futbol-Bilgisayar
Lakap : karizm_a_hmet
Üye no : 5
Ruh Haliniz: :
İsim İşletim Sistemi :
Geri: Avatar Bilgi
saolasın
Erolayn- Yeni Üye
Üye no : 11
saol güzel bi paylaşım ama bu sitede bilmeyen yoktur herhalde
kyoshı- Süper Üye
-
İş/Hobiler : nick izlemek pc bakmak
Lakap : mike
Üye no : 18
Takımınız :
İsim İşletim Sistemi :
Müzik türü :
saol gzl paylaşım ama ben hepsini bilidim
eminmert- Yeni Üye
İş/Hobiler : boş işler
Lakap : apachi
Üye no : 33
İsim İşletim Sistemi :
böyle bilgiler sitnin genişlemesine yardımcı olur
eminmert- Yeni Üye
İş/Hobiler : boş işler
Lakap : apachi
Üye no : 33
İsim İşletim Sistemi :
nickin en çok izlene çizgi filmi bu tanıtımını bilmeyen yoktur sitenin gelişmesinde ne gibi bi katkısı olabilrki
kyoshı- Süper Üye
-
İş/Hobiler : nick izlemek pc bakmak
Lakap : mike
Üye no : 18
Takımınız :
İsim İşletim Sistemi :
Müzik türü :
yaw boswerin cocuk uurasmıs yapmıs
ahmet yasin emeine saaalık
ahmet yasin emeine saaalık
mamikas- Administrator
-
İş/Hobiler : pc
Lakap : kepcee
Üye no : 30
İsim İşletim Sistemi :
Müzik türü :
resim nasıl koyuyosunuz avatarınız için
AZ Athens- Yeni Üye
Üye no : .
İsim İşletim Sistemi :
avatarın hayranıyım bilmeyenler için söyliyeyim(bilmiyen yoktur da ama yinede söyliyim)eski bölümü cumartesi:11:30'da yeni bölümü pazar:11:30'da veriliyor arkadaşlar (arkadaş olmak isteyen eklesin www.hades-112@hotmail.com sevgilerimle saygılarımla)
MaRaZ aLi CeSuR yÜrEk- Yeni Üye
-
İş/Hobiler : pc tv metin2
Lakap : cesur yürek maraz
Üye no : .
Takımınız :
İsim İşletim Sistemi :
Müzik türü :
Elementi :
1 sayfadaki 1 sayfası