Rapidshareden download resimli anlatım
1 sayfadaki 1 sayfası
Rapidshareden download resimli anlatım
arkadaşlar bilmeyenler için umarım yararlı olur
ilk olarak indirmek istediğimiz linke tıklıyoruz
örnek:ben all grown up müziği indirecem linkine tıkladım
açılan sayfada free user butonuna tıklıyoruz resim 1 deki
Resim 1
sonra açılan sayfada dosyanın boyutu yüksekse 1 dk ya yakın bekliyoruz deyilse şu şöle olur
sayfada yuvarlak içinde download yazısı vardır buna tıklıyoruz resim 2 de
Resim 2
ee tıklayıncada dosya yükleme diye küçük bir pencere açılacak ve biz buna kaydete tıklayacağız resim 3 e bakın
Resim 3
eee dosyanın yüklenmesini bekliyecez yükleme süreside boyutuna bağlı neyse konuya dönelim yüklendiği zaman yükleme tamamlandı diye bir pencere açılacak biz bunu kapatıyoruz ve dosyanın yüklenmesini istediğimiz bölümü açıyoruz ben masaüstüne kaydettim rarlı dosyayı açınca tabi şu görüntü olacak resim 4e bakın
Resim 4
açılınca rar şifresi isteyecek biz bu bölüme dosyanın rar şifresini yazacaz yani dosyayı indirirken yanında şifresi yazar (yalnız her rarlı dosyada şifre olacak diye birşey yok olmayabilirde o kuranın zevkine kalmış) şifreliyse yazacaz değilse tıklayınca direk müzikse müzik videoysa video vb.. açılacak eee artık dosya hazır eğer dosyayı masaüstüne çıkartmak istiyorsanız üstüne gelin dosyayı masaüstüne sürükleyin rarlıysa şifre ister değilse kendiliğinden masaüstüne gider
dosyamız tamamiyle kullanıma hazır olmuştur iyi eğlenceler
not:alıntı değildir kendim hazırladım
ilk olarak indirmek istediğimiz linke tıklıyoruz
örnek:ben all grown up müziği indirecem linkine tıkladım
açılan sayfada free user butonuna tıklıyoruz resim 1 deki
Resim 1
sonra açılan sayfada dosyanın boyutu yüksekse 1 dk ya yakın bekliyoruz deyilse şu şöle olur
sayfada yuvarlak içinde download yazısı vardır buna tıklıyoruz resim 2 de
Resim 2
ee tıklayıncada dosya yükleme diye küçük bir pencere açılacak ve biz buna kaydete tıklayacağız resim 3 e bakın
Resim 3
eee dosyanın yüklenmesini bekliyecez yükleme süreside boyutuna bağlı neyse konuya dönelim yüklendiği zaman yükleme tamamlandı diye bir pencere açılacak biz bunu kapatıyoruz ve dosyanın yüklenmesini istediğimiz bölümü açıyoruz ben masaüstüne kaydettim rarlı dosyayı açınca tabi şu görüntü olacak resim 4e bakın
Resim 4
açılınca rar şifresi isteyecek biz bu bölüme dosyanın rar şifresini yazacaz yani dosyayı indirirken yanında şifresi yazar (yalnız her rarlı dosyada şifre olacak diye birşey yok olmayabilirde o kuranın zevkine kalmış) şifreliyse yazacaz değilse tıklayınca direk müzikse müzik videoysa video vb.. açılacak eee artık dosya hazır eğer dosyayı masaüstüne çıkartmak istiyorsanız üstüne gelin dosyayı masaüstüne sürükleyin rarlıysa şifre ister değilse kendiliğinden masaüstüne gider
dosyamız tamamiyle kullanıma hazır olmuştur iyi eğlenceler
not:alıntı değildir kendim hazırladım
ZuKo- Administrator
-
İş/Hobiler : Nick izlemek
Lakap : patrick
Üye no : 2
Ruh Haliniz: :
Takımınız :
İsim İşletim Sistemi :
Müzik türü :
Elementi :